“Οι ετήσιες επενδύσεις
μας στην έρευνα
αντιστοιχούν στο7%
του κύκλου εργασιών.”

Συμμετοχή της RAFARM Α.Ε.Β.Ε. στην διεθνή έκθεση CPhI Worldwide 2015

Μια ακόμα πολύ επιτυχημένη συμμετοχή πραγματοποίησε το 2015 η RAFARMΑ.Ε.Β.Ε., στην καθιερωμένη εδώ και πολλά χρόνια διεθνή έκθεση CPhIWorlwide.

Η διεθνής έκθεση οργανώθηκε 13 - 15 Οκτωβρίου στη Μαδρίτη και όπως κάθε χρόνο, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του συνόλου της φαρμακευτικής βιομηχανίας από όλες τις ηπείρους.

Είναι πια ξεκάθαρο για την παγκόσμια φαρμακευτική αγορά, ότι το σημαντικότερο γεγονός για διεθνείς επαφές και επιχειρηματικές συναντήσεις είναι η έκθεση CPhIWorlwide και έτσι το 2015 στη Μαδρίτη συναντήθηκαν περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες, προερχόμενοι από 140 χώρες.

Χαρακτηριστικό της συμμετοχής και του ενδιαφέροντος των εταιρειών για την έκθεση, ήταν και το γεγονός ότι η διαθεσιμότητα του χρόνου για συναντήσεις και κάθε είδους επιχειρηματικές επαφές, καλύφθηκαν εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη της.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της RAFARM A.E.B.E. πραγματοποιήθηκαν δεκάδες συναντήσεις και δόθηκε για μια ακόμα φορά η ευκαιρία να εδραιώσει τις επιτυχημένες υφιστάμενες συνεργασίες της, αλλά και να ξεκινήσει επαφές με πολλούς ενδιαφερόμενους νέους πελάτες, κάνοντας πράξη το στρατηγικό σχεδιασμό για ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο συνεργασιών.

CPHI15 RAFARM A

CPHI15 RAFARM C

CPHI15 RAFARM B

footerlogo Πνευματικά δικαιώματα Rafarm Α.Ε. © 2014
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Πολιτική Απορρήτου