“Οι ετήσιες επενδύσεις
μας στην έρευνα
αντιστοιχούν στο7%
του κύκλου εργασιών.”

Συμμετοχή της RAFARM Α.Ε.Β.Ε. στην διεθνή έκθεση CPhI Worldwide 2017

Για την RAFARM Α.Ε.Β.Ε., η συμμετοχή της στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση, την CPhI Worldwide, είναι εδώ και πολλά χρόνια δεδομένη.

Αυτό που κάθε χρόνο όμως εντυπωσιάζει, είναι το διεθνές ενδιαφέρον για την εταιρεία μας, που έμπρακτα αποτυπώνεται στο πλήθος των επισκεπτών μας, καθώς ο προγραμματισμένος χρόνος συναντήσεων καλύφθηκε σχεδόν 2 μήνες πριν την έναρξη της.

Η διεθνής έκθεση οργανώθηκε 24 - 26 Οκτωβρίου στη Φρανκφούρτη και φυσικά, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του συνόλου της φαρμακευτικής βιομηχανίας από όλες τις ηπείρους.

2.500 εκθέτες από 153 χώρες, παρουσίασαν προϊόντα και υπηρεσίες που θα διεκδικήσουν την θέση τους στην παγκόσμια αγορά τα επόμενα χρόνια και περισσότεροι από 45.000 οι επισκέπτες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αυτά.

Η RAFARM Α.Ε.Β.Ε. συμμετείχε για 8η συνεχόμενη φορά με εκθεσιακό περίπτερο και με τις περισσότερες από 300 συναντήσεις που κατάφεραν να πραγματοποιηθούν, δόθηκε η ευκαιρία να εδραιωθούν υφιστάμενες συνεργασίες, αλλά και να ξεκινήσουν ουσιαστικές επαφές για νέες, κάνοντας πράξη το στρατηγικό σχεδιασμό για ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο συνεργασιών, που πλέον με την επιτυχημένη επιθεώρηση από τον FDA, αποκτά νέους ορίζοντες.

 cphi-2017 n1

 cphi-2017 n2

 cphi-2017 n3

 

footerlogo Πνευματικά δικαιώματα Rafarm Α.Ε. © 2014
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Πολιτική Απορρήτου